Auto

Skoda prezanton Octavian e re

Skoda prezanton Octavian e re

Gjiganti çek i automobilizmit, Skoda, ka prezantuar versionin e ri të modelit më të njohur, Octavia.

Automobili shënon 60-vjetorin më 2019 dhe versioni i ri është teknikisht gjenerata e pestë e modelit, dhe e katërta që kur Grupi Volkswagen mori drejtimin e kompanisë.