Auto

Frika pushton automobilizmin

Frika pushton automobilizmin

Ekzekutivi i kompanive prodhuese të automobilave paguhet të jetë optimist, por prapa madhështisë dhe shitjeve në Panairin Ndërkombëtar të Frankfurtit dominoi një ankth i pakuptueshëm.

Biseda mes njerëzve brenda industrisë në këtë panair, një prej më të mëdhenjve në botë, reflektoi kërcënimet me të cilat po përballen prodhuesit e automobilave, transmeton Koha Ditore.