Auto

Skender Potera vazhdon dominimin në Drag Race

Skender Potera vazhdon dominimin në Drag Race

Drag Race 3 i ka arsyetuar pritjet për garën më të madhe të vitit që organizohet në auto sportin e Kosovës.

Garë, festë, adrenalinë, rivalitet, masivitet dhe interesim i madh i shikuesve janë elementet që e përbënë spektaklin e së dielës në pistën e vjetër të aeroportit në Sllatinë, bën të ditur FASK-ja përmes një komunikate për media.