Auto

Opel po përgatit SUV-in e ri Omega X

Opel po përgatit SUV-in e ri Omega X

Është gjithnjë e më e dukshme që Opeli për Grupin PSA ishte i dëshirueshëm dhe papritur ishte një progres dhe profit për këtë grup.

Në një seri modelesh të reja, e cila fillon me Corsën e re, është duke u përgatitur edhe një tjetër në nivel të SUV-ëve i cili do të bazohet në modelet e tilla franceze, transmeton Koha.net.