Auto

Ky është Range Rover i ri Velocity

Ky është Range Rover i ri Velocity

Kompania e njohur britanike, Overfinch, merret me modifikimin e Land (Range) Roverëve që nga viti 1975 dhe kreacioni i tyre i fundit i kufizuar do të jetë në dispozicion për fansat e karbonit.

Kreacioni i tyre i fundit quhet Overfinch Velocity, i cili është i bazuar në Range Roverin aktual, do të jetë në dispozicion në version standard dhe në version me boshtin më të gjerë, si dhe do të ofrohet në seri të kufizuar.