Auto

Tesla Model S i ri vjen më i gjerë dhe me pamje “agresive”

Tesla Model S i ri vjen më i gjerë dhe me pamje “agresive”

Unplugged Performance, kompania e cila merret me modifikimin e veturave, ka një ofertë të pasur për të gjithë pronarët e Model S të Teslës, të cilën e ka promovuar së fundmi në panairin e veturave të modifikuara – SEMA, në Las Vegas.