Auto

Koncepti RSQ e-tron i Audit pjesë e filmit të ri me spiun

Koncepti RSQ e-tron i Audit pjesë e filmit të ri me spiun
 

Në shtator të vitit të ardhshëm në kinematë botërore do të shfaqet filmi më i ri i animuar “Spies in Disguise”, në të cilin do të “aktrojë” edhe super-vetura e Audit – RSQ e-tron në formë koncepti.

Audi RSQ e-tron është një koncept tërësisht elektrik me inteligjencën artificiale të integruar dhe është i dizajnuar sipas kërkesave të këtij filmi të ri të animuar me spiun.