Auto

Lumma e zgjeron SQ5-shin e bën sikur Q7-shin

Lumma e zgjeron SQ5-shin e bën sikur Q7-shin

Kompania e njohur e cila merret me modifikimin e veturave, Lumma, në panairin e veturave në Essen të Gjermanisë vizitorëve do t’ua prezantojë paketën e saj të re “CLR 5S” për SUV-in SQ5 të Audit. Ajo, përmes kësaj pakete këtë SQ5 e bëri të duket i gjerë sikur Q7.

Paketa e re përfshinë mbrojtësit anësorë të zgjeruar, mbrojtësi i përparmë i ri me spoiler, set pragjesh të reja, mbrojtësi i ri i pasmë me difuzer, spoiler në bagazh si dhe spoiler të pasmë në çati.