Qytetarët e Kosovës ia mësyjnë bregdetit pas Bajramit

Qytetarët e Kosovës ia mësyjnë bregdetit pas Bajramit

16 June 2018 13:16

Rreth 2500 shtetas kosovarë kanë hyrë në Shqipëri pas festës së Bajramit.

Sipas të dhënave nga Morina, pritja për të kaluar doganën sipas qytetarëve shkon në 10-20 minuta, ndërkohë që po punohet me pesë sportele dhe personel të shtuar, raporton TCH.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme