Arbëri

Haradinaj vetëm për festa qeras policët që e ruajnë

Haradinaj vetëm për festa qeras policët që e ruajnë

Qerasja e kryeministrit Ramush Haradinaj për Bajramin e Madh nuk ka shkuar më larg se te policët që kujdesen për sigurinë e tij në lagjen ku jeton.

Vetëm në dy raste Haradinaj ka treguar të ketë qerasur policët që e ruajnë. Në dhjetëvjetorin e Pavarësisë së Kosovës më 17 shkurt, në mëngjes i kishte qerasur ata me nga një kafe dhe nga një gurabije.