Arbëri

Tirana me stacion modern multimodal

 

Një stacion modern multimodal do të ndërtohet pranë spitalit “Hygeia”, në Tiranë.

“Risia është se bashkë me hekurudhën Durrës-Tiranë dhe degëzimit të Rinasit stacioni multimodal pranë spitalit “Hygeia”, është shumë i rëndësishëm sepse do të shërbejë si një stacion hekurudhor në rang Shqipërie, që do të mbulojë edhe rrugët që dalin në drejtim të Malit të Zi dhe Maqedonisë”, tha sot gjatë prezantimit të projekteve të reja për kryeqytetin, zëvendësministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Artan Shkreli.