Arbëri

Hoxha e pranon, Kosova s’mund të krahasohet me fqinjët për reformat

Hoxha e pranon, Kosova s’mund të krahasohet me fqinjët për reformat

Ministrja e Integrimeve Evropiane Dhurata Hoxha ka thënë sot se integrimi i Kosovës në Bashkimin Evropian nuk ka alternativë.

Në një konferencë për media një ditë pas lansimit të Strategjisë për Zgjerim të BE-së, Hoxha tha se BE e ka hapur derën dhe Kosova duhet ta kalojë atë derë.