Arbëri

Përplasje mes protestuesve dhe policisë te ambasada e Maqedonisë në Prishtinë

 

Policia e Kosovës ka bllokuar dhjetëra protestues të cilët po tentojnë të shkojnë te ambasada e Maqedonisë në Prishtinë, raporton KTV.

Një përplasje mes policisë dhe protestuesve ka ndodhur afër ambasadës së Hungarisë, rreth 100 larg asaj maqedonase.