Arbëri

Fletushkat e reja në veri, hapet rast për thirrje për rezistencë

 

Policia e Kosovës ka hapur rast për thirrje për rezistencë, për fletushkat e shpërndara të hënën në veri të vendit me udhëzime se “s’i t’u kundërvihet policisë së Kosovës dhe administratës komunale”.

Fletushkat mbajnë mbishkrimin e organizatës së re “Mbrojtja popullore”.