Arbëri

Prokuroria Speciale ka ngritur 33 aktakuza me 89 persona për krime lufte në Kosovë

Foto: Alban Bujari - KOHA
 

Prokuroria Speciale e Kosovës deri më tani ka ngritur gjithsej 33 aktakuza me 89 persona për krime lufte në Kosovë.

Këto të dhëna janë paraqitur në një konferencë për media të mbajtur të premten, ku është folur për masakrën e Mejës dhe atë në Burgun e Dubravës.