Arbëri

Gjinovci për rezultatin në “PISA 2022”: Qeveria duhej të mbante mbledhje urgjente

 

Analisti Rron Gjinovci ka komentuar rezultatin e nxënësve të Kosovës në testin PISA.

Në “PISA 2022”, Kosova sërish u rendit nga fundi dhe pësoi regres për dallim nga testi i mëhershëm.