Arbëri

Krasniqi për “PISA 2022”: Analfabetizimi qeveritar ka prekur shkollat tona

 

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi ka reaguar pas publikimit t rezultateve të testit PISA, ku sipas tij, Kosova është ranguar më keq se në vitin 2014 e 2018.

Krasniqi ka thënë se analfabetizmi qeveritar ka prekur dhe po i shkatërron shkollat e Kosovës.