Arbëri

Lavrov: OSBE-ja u shkatërrua kur NATO bombardoi Serbinë dhe mori Kosovën

 

Ministri i Jashtëm i Rusisë, Sergey Lavrov, është shprehur se vendet e NATO-s dhe Bashkimit Evropian shkatërruan dimensionin ushtarako-politik të OSBE-së.

Lavrovi bëri këto komente në Shkup të enjten, ku po mbahet Samiti i OSBE-së, duke shtuar se në vitin 1999, NATO kreu agresion brutal kundër Jugosllavisë, një anëtare e OSBE-së dhe OKB-së.