Arbëri

Një metër dru po shitet deri në 65 euro, qytetarët ankohen për çmimin dhe mashtrimet në matje

 

Në tregjet e Prishtinës, çmimi për një metër kub dru ka arritur nga 60 deri në 65 euro, për dallim që para disa ditëve ky çmim ishte rreth 50 euro. Tregtarët e drunjve, prapa kamerës u shprehën se interesimi i qytetarëve për të blerë drunj ka rënë dukshëm, krahasuar me vitin e kaluar.

Ndërkaq, qytetarët thonë se çmimi i drunjve është shumë i lartë, dhe se sipas tyre tregtarët po bëjnë mashtrime në matjen e tyre.