Arbëri

Escobar për Kurtin: Është koha për qasje të re për ata që e kanë marrë dialogun vetëm ‘po apo jo’

 

I dërguari i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Gabriel Escobar, ka thënë se ka ardhur koha për një qasje të re për ata që e kanë marrë dialogun si opsion të vetëm “po apo jo”, duke aluduar në kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti.

Në një intervistë për Zërin e Amerikës të enjten, Escobar është shprehur se Qeveria e Kosovës e ka detyrimin e qartë se çfarë duhet të bëjë dhe se janë ata që duhet të ndryshojnë dhe jo lehtësuesit e dialogut.