Arbëri

PD: Familja Jashari, simbol i rezistencës dhe paqes

 

Partia e Drejtësisë, në nëntëmbëdhjetë vjetorin e Epopesë së UÇK-së, përkujton sakrificën dhe heroizmin e familjes Jashari, siç thuhet në komunikatën e kësaj partie, “me në krye kryekomandantin legjendar Adem Jasharin, e cila mbetet simbol jo vetëm i lirisë dhe i rezistencës, por edhe simbol i paqes”.

Adem Jashari dhe sakrifica e tij heroike u bënë simboli i pavarësisë për shqiptarët e Kosovës dhe për shqiptarët kudo që janë, thuhet në komunikatën e PD-së.