Arbëri

“The Guardian”: Gjyqi ndaj Thaçit dhe të tjerëve do ta rishkruajë historinë

 

Prestigjiozja “The Guardian”, ka publikuar të hënën një artikull për gjykimin e ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Hagë.

Në këtë artikull është thënë se gjyqi ndaj ish-presidentit Hashim Thaçi dhe të tjerëve do ta rishkruajë historinë e luftës.