Arbëri

SHBA-ja e Gjermania dënojnë djegien e veturave në veri

 

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka thënë se SHBA-ja vazhdimisht ka dënuar djegien e veturave në veri të Kosovës. Hovenier ka thënë se është përgjegjësi e Qeverisë së Kosovës që të mbrojë qytetarët.

“SHBA-ja vazhdimisht ka dënuar djegiet kriminale të veturave në veri të Kosovës. Qeveria e Kosovës ka përgjegjësi të mbrojë qytetarët e saj dhe të sigurojë llogaridhënien për këto veprime kriminale”, tha Hovenier në Twitter.