Arbëri

Protestojnë ish-punëtorët e “Rilindjes”, kërkojnë t’u paguhet 20% dhe t’u njihet përvoja e punës

Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Ish-punëtorët e gazetës “Rilindja” kanë protestuar të hënën në oborrin e objektit ku kanë punuar vite më parë. Neglizhimi ndër vite i kërkesave të tyre nga institucionet e vendit, siç u shprehën ata, po i bën të ndihen të diskriminuar.

Ata kanë kërkuar që punëtorëve t’u paguhet stazhi i punës, 20-përqindshi si dhe t’u njihet përvoja e punës.