Arbëri

Organizatat për lirinë e medias i shkruajnë Kurtit për drejtorin e ri të RTK-së

 

Instituti Ndërkombëtar i Shtypit dhe katër organizata për lirinë e medias i kanë dërguar letër kryeministrit Albin Kurti për procesin e emërimit në Radiotelevizionin e Kosovës.

Ata kanë shprehur shqetësimin për emërimin e drejtorit të ri të televizionit, Rilind Gërvallës.