Arbëri

Çitaku: Kurti t’ia paraqesë kushtet Serbisë dhe emisarëve, jo neve

 

Nënkryetarja e parë e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Vlora Çitaku, ka thënë se kryeministri, Albin Kurti, nuk e ka opozitën palë në negociata, por Serbinë dhe emisarët ndërkombëtarë.

Çitaku ka shkruar të enjten në Facebook se Kurti duhet të negociojë me ta dhe se kushtet që i ka paraqitur në seancën e Kuvendit, duhet t’ua thotë atyre.