Arbëri

Kërkohet shkarkimi i logopedit që dyshohet se keqtrajtoi 3-vjeçaren me autizëm

 

Qendra për Informim dhe Përmirësim Social (QIPS) ka kërkuar shkarkimin e logopedit Iljasa Fazliu nga Klinika e Otorinolaringologjisë. Fazliu, i cili dyshohet se në klinikën e tij private e keqtrajtoi një 3-vjeçare me autizëm, është rikthyer në punë gjatë janarit, pasi ishte suspenduar nën dyshimin e bazuar se ka kryer veprën penale: “Trajtim i pandërgjegjshëm mjekësor”.

QIPS-i i është drejtuar me ankesë ushtrueses së detyrës së Drejtoreshës së Shërbimit Spitalor, Klinik, Universitar të Kosovës (SHSKUK), Narqize Hoxhaj-Arenliu, në të cilën ka kërkuar shkarkimin e Fazliut dhe hetimin e komisionit disiplinor që është marrë me rastin e tij.