Arbëri

Diskutimi në Ambasadën e SHBA-së mbyllet me thirrjen për zbatim të obligimeve nga dialogu

Fotot: Driton Paçarada / KOHA
 

Përditësim - Përfundon takimi në Ambasadë

Ka përfunduar takimi në Ambasadën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, në të cilin është diskutuar për çështjen e Asociacionit të komunave me shumicë serbe. Nga takimi janë parë të kenë dalë të gjithë përfaqësuesit e partive opozitare dhe shefi i stafit të kryeministrit, Luan Dalipi. Po ashtu janë parë teksa kanë dalë edhe disa ministra të Qeverisë Kurti dhe përfaqësues serbë.