Arbëri

Keqekolla-Sadiku: Themelorja ka vepruar me nguti në rastin e 11-vjeçares

 

Avokatja Saranda Keqekolla-Sadiku ka thënë se hedhja poshtë e aktakuzave nga Gjykata Themelore e Prishtinës për rastin e dhunimit të një 11-vjeçareje ka qenë një veprim i ngutshëm nga ky institucion.

Gjykata e Apelit të enjten e ktheu rastin e dhunimit të 11-vjeçares në gusht në rivendosje, duke vendosur në favor të ankesës së Prokurorisë, pasi Themelorja më 13 janar kishte hedhur poshtë të dy aktakuzat ndaj pesë të akuzuarve, dy persona madhorë dhe tre të mitur.