Arbëri

Minatorët e Trepçës protestuan për disa orë, kërkuan rritje të pagave

 

Rreth 200 minatorë të Trepçës sot kanë hyrë në grevë, të cilët kërkuan pagesa për shujta, si dhe rritje të pagave.

Megjithatë, pas disa orëve, greva e minatorëve është pezulluar, dhe në ndërrimin e dytë puna në Trepçë është vazhduar normalisht.