Arbëri

Zgjaten pritjet në kufi në prag të festave

Descriptive Text

Me festat e fundvitit në prag, diaspora shqiptare ka nisur të vijë në Kosovë.

E shtuna shënon natën e Krishtlindjes, ndërsa këtë mëngjes në pikën kufitare te Dheu i Bardhë për të hyrë në Kosovë ka pritje deri në një orë.

Ndërsa, kolona raportohet të jetë 250 metra.

Në Merdarë po pritet deri në dy orë.

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kombëtar raporton gjendjen e përditshme në pikat kufitare në hyrje dhe dalje të Kosovës.

Image