Arbëri

Raportohet se Serbia ia ka dorëzuar KFOR-it kërkesën për kthim të ushtrisë në Kosovë

Foto: Ilustrim
 

Radiotelevizioni i Serbisë ka raportuar të premten se misionit të NATO-s në Kosovë, KFOR, i është dorëzuar kërkesa për dërgimin e pjesëtarëve të forcave serbe të sigurisë në territorin e Kosovës.

Sipas raportimeve, kërkesa është bërë në Merdare, një prej pikëkalimeve mes Kosovës dhe Serbisë.