Arbëri

Bajra: Ekonomia duhet të ndahet nga politika përfundimisht

 

Emanuel Bajra, ekspert financiar, ka thënë se për pak vite Fondi Sovran mund të themelohet. Në emisionin “Sonte me Rronin” ka thënë se po tentohet që Kosovën ta fusin në tregjet globale.

Bajra ka shpjeguar funksionin dhe qëllimin e Fondit në të ardhmen.