Arbëri

U mbajt marshi me biçikleta kundër dhunës ndaj gruas dhe vajzave

Foto: Driton Paçarada\KOHA
 

Afro 20 persona kanë marrë pjesë në marshin 6 kilometra me biçikleta të organizuar në Prishtinë në përkrahje të 16-ditëshit, të aktivizmit kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave.

Pjesëmarrësit filluan marshin nga sheshi “Zahir Pajaziti” në Prishtinë.