Arbëri

Reforma zgjedhore, Komisioni së shpejti drafton ligjin

 

Së shpejti pritet të draftohet Ligji për zgjedhje të përgjithshme dhe do të dërgohet për miratim në Kuvend, ka thënë kryesuesi i Komisionit ad-hoc për reformën zgjedhore, Abelard Tahiri.

Sipas tij, Kosova organizon procese demokratike zgjedhore, por nevojiten përmirësime.