Arbëri

Festo me Rc Cola dhe Red Rain

 

Kompania e pijeve freskuese jo alkolike Royal Beverage të gjithë shqiptarëve ku do që janë ju Uron Festën e 28 Nëntorit, duke ju uruar shëndet dhe mbarësi të gjithëve në familjet tuaja.

Urime 28 Nëntori i Shqiptarëve nga Kompania Royal Beverage (prodhuese e brendeve RC COLA & RED RAIN).