Arbëri

Szunyog i befasuar me vendimin për ulje të pagave të prokurorëve e gjyqtarëve

 

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovës, Tomas Szunyog, ka thënë se është i befasuar me vendimin e Qeverisë së Kosovës për të reduktuar në mënyrë të dukshme pagat e prokurorëve dhe gjyqtarëve.

Szunyog ka thënë se financimi adekuat dhe pavarësia e gjyqësorit është gurthemel i sistemit të drejtësisë.