Arbëri

Kurti: Fëmijët e sotëm janë ata që nesër do të ndërtojnë institucione të reja

Albin Kurti - Dita nderkombetare e te drejtave te femijeve
 

Me rastin e Ditës Botërore për të Drejtat e Fëmijëve sot u mblodh Komiteti Ndërministror për të Drejtat e Fëmijëve në Kosovë. Para anëtarëve të Komitetit dhe para fëmijëve të pranishëm, është adresuar kryeministri i Kosovës, Albin Kurti.

“Nuk ka dyshim që fëmijët janë pjesa më e rëndësishme e secilës shoqëri. Përfshirë shoqërinë tonë. Janë fëmijët e sotëm ata që nesër do të ndërtojnë institucione të reja e do ta zhvillojnë e përparojnë vendin tonë”, tha Kurti.