Arbëri

Policia: Do të ndërmarrim masat e nevojshme për t’u përballur në rast cenimi të sigurisë

 

Policia e Kosovës ka thënë ka planifikimet e saj operacionale për ruajtjen e rendit Kushtetues të Kosovës, lëvizjen e lirë si dhe ruajtjen e rendit dhe qetësisë publike në gjithë vendin.

Në një komunikatë për media, policia ka shtuar se në vazhdimësi përcjellë zhvillimet në vend, përfshirë zhvillimet e fundit në veri të Mitrovicës dhe bënë vlerësime profesionale konform të cilave “ndërmerr masa të nevojshme, të arsyeshme dhe të ligjshme për tu përballur me situatën e sigurisë dhe reagimin profesional në rast të cenimit të sigurisë qytetare apo rendit kushtetues”.