Arbëri

Kurti: Aftësimi profesional për tregun e punës është prioritet i Qeverisë

 

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) ka organizuar ceremoninë e lansimit të Strategjisë së Arsimit 2022-2026

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka thënë se harmonizimi i arsimit, aftësimi profesional për tregun e punës është një nga prioritetet e Qeverisë që ai drejton.