Arbëri

MSH-ja fton mjekët e përgjithshëm e specializantët të papunë të paraqiten

 

Ministria e Shëndetësisë e Kosovës u ka bërë thirrje të gjithë mjekëve të përgjithshëm dhe specializantëve të lëmive të ndryshme, që janë të licencuar, e aktualisht ja pa punë, të paraqiten.

Sipas njoftimit të MSH-së, paraqitja përmes postës elektronike duhet të bëhet nga 6 deri më 8 tetor.