Arbëri

Selakoviqi mundohet ta arsyetojë marrëveshjen me Rusinë: Nuk e ka temë politikën e sigurisë

 

Ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë, është munduar ta arsyetojë nënshkrimin e marrëveshjes që ka bërë me ministrin e Jashtëm të Rusisë, Sergey Lavrov.

Në margjinat e sesionit të 77-të të Asamblesë së Kombeve të Bashkuara, ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë, Nikola Selakoviq dhe ai i Rusisë, Sergey Lavrov kanë nënshkruar një marrëveshje për të koordinuar politikën e jashtme.