Arbëri

ETEA bën thirrje për dialog: Mos i instrumentalizoni fëmijët

Foto: Driton Paçarada\KOHA
 

Organizata joqeveritare ETEA ka bërë thirrje për dialog mes Qeverisë dhe sindikatave dhe që fëmijët të mos instrumentalizohen.

1 shtatori ka gjetur mësimdhënësit në grevë, ndërsa fëmijët po detyrohen të kthehen në shtëpi.