Arbëri

Sindikalistët thonë se ndërprerja e grevës varet nga Qeveria

 

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK), ka ftuar të hënën, Qeverinë e Kosovës që të reflektojë lidhur me realizimin e kërkesave të tyre, në mënyrë që të ndërpritet greva e nisur më 25 gusht.

Në grevë janë mësimdhënësit, edukatorët në kopshtet publike, shërbyesit civilë në institucionet lokale dhe qendrore të Kosovës.