Arbëri

Asociacioni i komunave padit dy ministri, komunat e udhëhequra nga VV-ja s’i bashkohen

 

Njëzetegjashtë komuna dorëzuan të mërkurën padi ndaj Ministrisë së Arsimit dhe asaj të Shëndetësisë, për shkak të kontratës kolektive.

Por kësaj padie të Asociacionit të komunave të Kosovës nuk iu bashkuan edhe katër komunat e udhëhequra nga Lëvizja Vetëvendosje, ajo e Podujevës, Kamenicës, Gjilanit dhe Shtimes.