Arbëri

KFOR-i përsërit se është i gatshëm të ndërhyjë nëse paraqitet nevoja

Foto: AP
 

KFOR-i ka treguar se ka shtuar prezencën dhe patrullimet në pikat kufitare në Jarinjë dhe Bërnjak, ndërsa ka shtuar se është i gatshëm të ndërhyjë nëse paraqitet nevoja, raporton “Tanjug”.

“Dëshirojmë t’i sigurojmë të gjithë se KFOR-i është i gatshëm të ndërhyjë nëse ka nevojë”, thuhet në përgjigjen e KFOR-it.