Arbëri

Gërxhaliu: Mungesa e sundimit të ligjit e ka kthyer Kosovën në shtet të varfër të njerëzve të pasur

 

Ekonomisti Safet Gërxhaliu ka thënë se mungesa e sundimit të rendit dhe ligjit e ka kthyer Kosovën në një shtet të varfër të njerëzve të pasur.

Gërxhaliu në një bisedë për emisionin “SOT” në KTV, ka thënë se në Kosovë gjatë viteve ka pasur gabime të shumta në menaxhimin e aspektit ekonomik.