Arbëri

Kuvendi hap dyert për bashkatdhetarët

 

Kuvendi i Republikës së Kosovës të hënën dhe të martën, organizon aktivitetin tradicional “Bashkatdhetarët në Kuvend”.

Bashkatdhetarët do të priten nga deputetë dhe zyrtarë të administratës në hapësirat e institucionit.