Arbëri

Shkreta: Po sulmohem padrejtësisht nga disa qarqe

 

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Mirsad Shkreta, është deklaruar rreth raportimit të tij në Polici për vjedhjen e 50 mijë eurove në banesën e tij më 23 qershor, për çka ka thënë se po ndihet i sulmuar nga disa qarqe, të cilat nuk i ka specifikuar.

“Ashtu siç e thotë ligji, njoftuam organet e policisë dhe të drejtësisë dhe, konform kërkesave të tyre, ofruam bashkëpunim pa bërë prononcime publike, në mënyrë që këto organe të bëjnë punën e tyre të pavarur në drejtim të kapjes sa më të shpejtë të keqbërësve. Por e njëjta nuk u respektua nga disa qarqe, të cilët, përveç që po na sulmojnë padrejtësisht, po kujdesen që të mos flitet për vjedhjen dhe aktin e rëndë të rrezikimit të sigurisë së një familje me dy fëmijë të vegjël”, ka shkruar ai në Facebook.