Arbëri

AKP-ja jep 38 prona me qira

 

Agjencia Kosovare e Privatizimit ka hapur shpalljen publike për qiradhënie të aseteve atraktive në disa komuna të Kosovës.

Sipas njoftimit pronat janë në rajonin e Prishtinës njëmbëdhjetë asete, në rajonin e Pejës dymbëdhjetë asete, në rajonin e Prizrenit dy asete asete, në rajonin e Gjilanit pesë asete dhe tetë asete të ish ndërmarrjes N.SH Metaliku në Gjakovë.